Lees aandachtig alle voorwaarden waaronder ik werk voor u een bestelling plaatst. Wanneer u een bestelling plaatst gaat u akkoord met het onderstaande shopbeleid van Maison LauV. 

 

Product
Maison LauV zorgt er steeds voor dat alle prijzen, beschrijvingen en details van het product correct zijn ingegeven, op het moment dat de producten online komen. Eventuele wijzigingen in het systeem kunnen op elk moment gebeuren. 
Dus controleer en lees goed alle informatie voor u een bestelling plaatst.

 

Verwerkingstijd

Lingerie:
2-8 weken excl. verzending
Kleding / Juwel / Accessoires:
1- 2 werkdagen excl. verzending

We doen er alles aan om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Tijdens de verwerking kan u steeds informatie vragen over de bestelling via info@maisonlauv.com of CONTACT.

 

Bestellen
Zorg ervoor dat alle gegevens correct en volledig zijn voor de bestelling wordt geplaatst. Maison LauV is niet verantwoordelijk voor het fout invullen van de gegevens, waardoor de bestelling niet op het juiste adres wordt geleverd. Nadat u het bestelproces hebt verlaten, zijn er geen wijzigingen meer mogelijk, bestellingen kunnen in bepaalde gevallen afgebroken worden. Dit wanneer het product niet meer gemaakt kan worden of er een fout is in het systeem in verband met de productdetails, prijzen, enz. ... 

 

Betalingen
Wij aanvaarden betalingen met:
-Bancontact
-Paypal

-iDEAL

-Overschrijving

 

Annuleringen
Annuleringen worden niet meer aanvaard van zodra uw bestelling in verwerking is. 

 

Verzendingen
Alle pakketen vanaf €6 (nationaal en internationaal) worden verzekerd en met een Track & Trace nummer verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vertragingen die zijn opgelopen tijdens de verzending nadat het pakket als verzonden wordt weergegeven. Klachten over verlies en schade tijdens de verzending worden verstuurd naar de koerierdienst. 
Voor alle niet EU-landen!
Kunnen er eventueel nog extra invoerkosten/ taxen / BTW aangerekend worden. Dit kan niet op voorhand berekend worden bij de verzendkosten en kan variëren per land.

MEER INFO:
SHIPPING

 

Retourneren

Kleding, bralettes , tops, … kunnen binnen de 14 dagen geretourneerd worden. Let op: dat het pakket ten laatste op de 14de dag bij ons geleverd is.
Is dit niet het geval, dan zal u bestelling niet vervangen of terugbetaald worden.
Retours die beschadigd, gewassen of gedragen (naast het passen van het item) zijn, zullen niet worden geaccepteerd. 

MEER INFO :
RETURN

 

Was advies
Wij staan niet in voor de beschadiging of het krimpen dat wordt veroorzaakt door het niet opvolgen van het was, droog & strijk advies.

MEER INFO: 
THIS IS HOW YOU TREAT ME